2011 m. rugpjūčio 24 d.

Vaikų darželis "Mažieji šnekoriai"

   "Jei skubi padėti, padėk gražiai. Jei skubi užjausti, užjausk gražiai. Jei myli, mylėk gražiai. Jei dovanoji, dovanok gražiai. Ir jeigu tai susiję su vaiku, viską daryk dar gražiau Auklėk gražiai. Mokyk gražiai .Patark gražiai."       Š. Amonašvilis
Kai šaltukas paspaus,  duris atvers vaikų darželis "Mažieji šnekoriai".  Jis kuriasi centrinėje miesto dalyje. 
  Kiekvienas vaikas yra vienintelis ir nepakartojamas. Jis turi savo gyvenimo ritmą, pomėgius, poreikius ir augimo tempą.  Mes norime užtikrinti kokybišką globą ir visapusišką ugdymą, sukurti psichologiškai ir fiziškai saugią aplinką, kuri skatins vaiką veikti, pažinti ir tyrinėti. Stengsimės gilintis į vaiko poreikius, ugdysime vaiko šnekamosios kalbos įgūdžius, džiaugsimės drauge su vaiku jo gebėjimu kalbėti, net tada, kai jis dar negali atsakyti žodžiais. 
   "Mažieji šnekoriai" - tai nedidelis,  jaukus darželis, primenantis namų aplinką, tai nesukelia vaikams streso.: vaikai turės galimybę leisti laiką su kitais vaikais, mokytis, draugauti, bendrauti, bet nestresuoti. Darželyje  bus įrengtos ir pritaikytos trys grupės nuo 1  iki 6 metų. Kiekvienoje grupėje  ne daugiau, kaip 10 vaikučių.      Darželyje dirbs kvalifikuotos auklėtojos, muzikos vadovė, anglų k. mokytoja  ir logopedės. Nuo 3 m. vaikai galės mokytis anglų kalbos, logopedės visada padės, jei vaikams dar nesiseks taisyklingai kalbėti. 
  Vaiko pažintis su "Mažaisiais šnekoriais", prasidės nuo susidraugavimo su auklėtojomis vaiko namuose. Tai padės vaikams  pasijusti saugiau naujoje aplinkoje, tuo adaptacija darželyje bus sklandesnė ir  mažiau streso ir vaikams, ir tėvams.
   "Mažuosius šnekorius" galėsite lankyti visą darbo dieną - nuo 7,30 iki 18 val. ar pusę dienos  (galės pasirinkti rytinį ar popietinį laiką), taip pat galėsite lankyti pasirinktas savaitės dienas ar kelias valandas. Tinkamą laiką visada suderinsime su kiekvienu. Esant būtinybei, pasirūpinsime Jūsų vaikučiu  ne tik papildomomis valandomis, bet ir savaitgaliais.
   Darželį lankantys vaikai skanaus tik šviežią ir specialiai jiems ruoštą maistą. Valgiaraštį tvirtins Šiaulių  visuomenės sveikatos centras. Maistas bus tiekiamas.
   Tėvelių dalyvavimas vaiko ugdyme yra labai svarbus. Todėl  jau dabar laukiame Jūsų pasiūlymų. Norime bendradarbiauti ir atrasti tinkamiausią ugdymo būdą Jūsų mažyliams. 
   Taip pat planuojame  tėveliams pasiūlyti  atvesti po pamokų savo pradinukus, kurie galės paruošti pamokas, pažaisti, pailsėti, papietauti ir pavakarieniauti.   Darželyje bus teikiamos  ir logopedo paslaugos vaikučiams, kurie nelankys mūsų darželio.
    Šiuo metu  kuriama darželio internetinė svetainė, kur galėsite rasti visą informaciją apie "Mažuosius šnekorius". 
   Nuoširdžiai kviečiame ir laukiame Jūsų darželyje !
   ...Vaikai auga patys. Kaip gėlės. Blaškytis, nervintis, kontroliuoti ir konfliktuoti-kam? Sukurkite palankią aplinką vaikui augti ir vystytis - ir tai bus geriausias auklėjimo metodas...    N.ir Z. Nekrasovos 

Vaikučių  registracija jau vyksta telef. -  +37065658920
El. paštas - maziejisnekoriai@gmail.com

Komentarų nėra:

 
Blog Design by Ammupappa